Paşayiğit Ortaokulu öğrencilerinin hayata geçirdiği “Sonbahar Gelecek” projesi kapsamında “Taşımalı Eğitim” ile köylerinden gelen öğrencilerin aile büyükleri evlerinde ziyaret ediliyor.

Paşayiğit Ortaokulu öğrencilerinin sevgi, saygı, hoşgörü ve ahde vefa amacıyla geliştirdiği proje ile komşu köylerde yaşayan en yaşlı aile büyükleri ziyaret edilerek hal hatır soruldu, çiçek ikramında bulunuldu.

KARACAALİ ZİYARETİ

Proje kapsamında ilk ziyaretlerini Karacaali Köyüne yapan öğrenciler burada, Okul Müdürleri Hüseyin Yavaş, Karacaali Köyü Muhtarı Taner Tezgören ile birlikte köyün en yaşlıları olan Hasan Kocatürk’ü, Fatma Tezgören’i, Nefise Ülkü’yü, Havva Türkkan’ı ve Ahmet Kocaalili’yi evlerinde ziyaret edip ellerini öptüler, hal hatır sorup onlara birer demet çiçek verdiler.













LALACIK ZİYARETİ

Paşayiğit Ortaokulu öğrencileri “Sonbahar Gelecek” projesi kapsamındaki ikinci ziyaretlerini ise Lalacık Köyü’ne yaptı. Öğrenciler ilk olarak Lalacık’ın en yaşlısı olan 101 yaşındaki Mehmet Özdemir’i evinde ziyaret edip elini öptü, karanfil verip halini hatırını sordular. Öğrenciler daha sonra Mehmet Akkaya’yı ve ailesini ziyaret etti. Öğrenciler, ziyaretlerinin ardından Lalacık Köyü Muhtarı Mesut Pişkin’e teşekkür ederek köyden ayrıldı.

Paşayiğit Okul Müdürü Hüseyin Yavaş, projede yer alan öğretmen ve öğrencilere teşekkür ettiğini belirterek, ziyaretlerin devam edeceğini söyledi.