AYGÜL KONAR

Pekcanlı, CHP ve İYİ Parti Millet ittifakının Edirne dahil, Türkiye ortalamalarının kat kat üzerinde oy alacaklarını vurguladı.

“AKSİNİ İDDİA EDEN VARSA BİR HAFTA BEKLESİN GÖRÜR”

Seçimlerde iddialı olduklarını belirten Pekcanlı, “Millet ittifakı olarak İYİ Parti ile beraber Edirne’de 16 seçim bölgesinde hepsinde iddialıyız. Biz bu işin içinden, İpsala’dan Lalapaşa’ya, Edirne’ye kadar birçok yerde de Türkiye ortalamalarının kat kat üstünde rekorla çıkacağız. Biz bunu görüyoruz zaten. Aksini iddia eden varsa bir hafta beklesin görür.” dedi.

“KEŞANLILAR, KEŞAN’A YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE HAREKET EDİYOR”

Keşan’da da yerel seçim çalışmalarına katılan Pekcanlı, Keşan halkından ümitli olduğunu vurgulayarak sözlerine şöyle devam etti: “Keşan’da ilk gezi programına katıldım. Hakikaten Keşan’da bu iş bitmiş. Gezilere yüzlerce belki de binlerce insan katılıyor. Çok güzel gördüm Keşan’ı. Herkes toplanmış bir aradalar, adaylarına sahip çıkıyorlar. Mevcut belediye başkanımız Mehmet Özcan’da adayına destek çıkıyor. Diğer aday adaylarımız, mevcut adayımızın arkasında birleşmişler zaten bu iş bitmiş. Keşanlılar, Keşan’a yakışır bir şekilde hareket ediyor. Bizi çok mutlu ediyorlar. Ben il başkanı olarak çok keyif aldım. Özellikle Keşan’ın ilk miting programı harikaydı.”