BÜLENT SAYLAM

2 Ocak 2014 tarihinde okulun merdivenlerinden düşen Polat Sarıkaya’nın İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybettiği öğrenildi.

Beyendik Beldesi’nde bulunan Eski Keşan Anadolu Öğretmen Lisesi 12’nci sınıf öğrencisi 20 yaşındaki Sarıkaya, olay gününden itibaren tedavi görüyordu.

OKULUN MERDİVENLERİNDE DÜŞEREK BİLİNCİNİ KAYBETTİ

2 Ocak 2014 tarihinde okul binasının içindeki merdivenleri çıkmakta olan Sarıkaya, düşerek başını beton zemine çarpmıştı.

Düşme sonucunu mu fenalaştığı, yoksa geçirdiği bir rahatsızlık nedeniyle mi düştüğü anlaşılamayan öğrenci için hemen ambulans çağırılmış ve öğretmenler tarafından ilk müdahale gerçekleştirilmişti. Durumun ciddiyeti nedeniyle ambulans beklenmeden, çevreden sağlanan bir araçla Keşan Devlet Hastanesi’ne götürülmek üzere yola çıkarılan öğrenci, yolda, Özel Keşan Hastanesi’ne ait ambulansa nakledilmiş ve ilk müdahale burada yapılmıştı. Ardından Keşan Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne götürülen ve beyin kanaması teşhisiyle müşahede altına alınan Sarıkaya’nın sağlık durumu, ciddiyetini korumuştu. Polat olay sırasında 17 yaşındaydı.