AYGÜL KONAR

Keşan’da yaklaşık 159 tane taksi olduğunu ve 100 tane taksinin hizmet verdiğini hatırlatan Demirkan, çalışmayan, faaliyet göstermeyen taksilerin de haklarının saklı kalmak kaydıyla dondurduklarını ve ihtiyaç halinde 21 tane taksiyi de faaliyete sokacaklarını bildirdi.

“TAKİPLER SÜREKLİ YAPILIYOR”

Demirkan, korsan taksicilik yapan vatandaşları yeniden uyararak şunları söyledi: “Kendilerini uyarıyoruz, taksi plakalarını ve gerekli yerlere dilekçelerimizi verdik. Taksici ortamı rahatsız oldu bunlardan. Bu konuyla ilgili takipler sürekli yapılıyor. Bütün taksici üyelerimin çektiği sıkıntıyı ben de çekiyorum. Yaklaşık 5 yıldır bu konuyla uğraşıyoruz, çözüme de ulaştıracağız. Gerekli mercilere yazımızı yazıyoruz.”

Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün 21 Şubat Perşembe günü, korsan taksicilere yönelik gerçekleştirdikleri denetlemeler için teşekkürde bulunan Demirkan, şunları söyledi: “Başta Keşan Kaymakamımız, Keşan Emniyet Müdürümüz, komiserimiz ve emniyet teşkilatımızın Keşan halkımızın güvenli yolculuğunu ön plânda tutmak maksadıyla, taksi ve taşıma işini meslek edinip bu işle geçinen Keşan esnafımızın hak ve hukuklarını korumak maksadıyla yapmış oldukları ‘Korsan taksi ile mücadele’ başarılarını tüm esnafımız adına kutlar emniyet teşkilatımızın başarılı çalışmalarının devamını dilerim.”