HABER MERKEZİ

Geçen Perşembe günü, saat 23.00 sıralarında, Keşan’daki bazı işyerlerinden hırsızlık yaptıkları tespit edilen ve polis tarafından yakalanarak, gözaltına alınan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, cezaevine konuldu.

Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, 7 ve 8 Ocak tarihlerinde Büyük Cami Mahallesi'ndeki Fevzi Çakmak ile Anafartalar Caddesi üzerindeki işyerlerinden hırsızlık yaptığı tespit edilen M.K. ve Ü.Ö.’yü yakalayarak, gözaltına aldı. Polis, M.K.’nin evinde yaptığı aramada işyerlerinden çalındığı tespit edilen sigara, çorap, eldiven, iç çamaşırı, çakmak, çikolata, gofret, tıraş bıçağı, sigara kağıdı ve alkol ele geçirdi. Öte yandan hırslıkta kullanılan levye, tornavida ve kapı kesme makasına el koyuldu. Polis, ele geçirilen malzemelerin bir bölümünü tespiti yapılan işyeri sahiplerine teslim etti.

2 şüpheli geçen Cumartesi günü emniyetteki işlemlerinin ardından Keşan Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. M.K. ve Ü.Ö., çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak, Edirne Kapalı Cezaevi'ne konuldu.