Keşan’da bulunan kurum ve kuruluşlardaki proje sorumluları, dün Kaymakam Bekir Dınkırcı başkanlığında yapılan toplantıda bir araya gelerek, ilçemizde 2013 yılında yapılması gereken projeler konusunda bilgi alışverişinde bulundu.

Saat 14.00 sıralarında, Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda, Kaymakam Dınkırcı başkanlığında başlayan toplantıya, İlçe Yazı İşleri Müdürü Hasan Boz, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Feryaz Yüksel, Keşan İlçe Sağlık Müdürü Ergün Kurtar, Ziraat Bankası Keşan Şubesi Müdür Yardımcısı Mustafa Narin, Keşan’daki kurum ve kuruluşların proje sorumluları katıldı.

Toplantının düzenlenmesi hakkında bilgi veren Kaymakam Bekir Dınkırcı, amacın 2013 yılı içerisinde, başta Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Trakya Kalkınma Ajansı, Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü, Tarım Kredi Kooperatifleri olmak üzere ayni ve nakdi hibe programlarından daha fazla yararlanmak olduğunu söyledi.

Trakya Kalkınma Ajansı’nın www.trakyaka.org.tr ile Ulusal Ajans’ın www.ua.gov.tr adlı internet sitelerine dikkat çekerek proje üretebilecek kurum ya da kuruluşların bu sayfalardan detaylı bilgi alabileceğini belirten Dınkırcı, “Somut ve net olacak halk katkılı projeler üretmemiz gerekiyor.” dedi.

Kaymakam Bekir Dınkırcı’nın yaptığı açış ve ön bilgilendirme konuşmasının ardından, toplantı basına kapalı olarak devam etti.