Başkan Özcan, Başbakan Erdoğan’ın ziyaretini ve Mercan’ın adaylığının açıklanmasını değerlendirdi

Belediye Başkanı Mehmet Özcan, dün makamında kabul ettiği gazetecilerin sorusu üzerine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın geçen Pazar günü ilçemize yaptığı ziyaret ve AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı olarak Mustafa Mercan’ın isminin açıklanmasını değerlendirdi.

BAŞBAKANI KARŞILAMAK İÇİN PROTOKOLDEKİ YERİMİ ALDIM

Pazar günü partisinin düzenlediği mitinge katılmak için ilçemize gelen Başbakan Erdoğan’ı Keşan Belediye Başkanı olarak Atatürk Stadı’nda karşıladığını söyleyen Özcan, “Ben burada protokoldeki yerimi alarak sayın başbakanı karşıladım. Başbakanla el sıkıştık şehrimize hoş geldiğini söyledim ve benim programım burada bitti. Çünkü o partisinin düzenlediği bir miting için Keşan’a gelmişti. Stattaki karşılamanın ardından oradan ayrıldım” diye konuştu.  Mitingin en iyi şekilde gerçekleşmesi için belediye olarak ellerinden gelen yardımlarda bulunduklarını da kaydeden ÖzcanBelediye olarak tek kazancımız karayollarından aldığımız 3 kamyon sıcak asfalt oldu” dedi.

MUSTAFA KARDEŞİMİN ADAYLIĞI HAYIRLI OLSUN

Erdoğan’ın AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı olarak Mustafa Mercan’ı açıklamasıyla ilgili olarak da kısa bir değerlendirmede bulunan Özcan, şöyle konuştu: “Mustafa kardeşime hayırlı uğurlu olmasını ve başarılar temenni ediyorum. Demokraside siyasi partiler olmazsa olmazıdır. Bu sürede her siyasi parti adayını açıklayacaktır. Medeni ölçüler içerisinde seçimde bir yarış yapılacak. Her zaman olduğu gibi medeni çerçevede. Sonuçta vatandaşımız karar verecek.”