AYGÜL KONAR

Saat 10.00’da Keşan Hükümet Konağı’na gelen PTT Keşan Şube Müdürü Sebaaddin Kazan ve beraberindekiler, Kaymakam Özder tarafından kabul edildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Özder: PTT’nin kuruluş yıldönümünü kutlu olsun, personelimize başarılar diliyorum, daha iyi hizmetlerini bekliyorum” şeklinde konuştu.

 PTT’nin 178. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri PTT Keşan Şubesi’nde PTT Keşan Şubesi Müdürü Sebaaddin Kazan’ın basın açıklamasıyla devam etti. Kazan: “Günümüzde PTT, posta ve telgraf gibi geleneksel hizmetler sunmanın yanı sıra kargo, lojistik, e-ticaret, bankacılık, sigortacılık gibi çeşitli alanlarda yürüttüğü yaygın, güvenilir, kaliteli iş ve işlemlerle ülkemizin en ücra köşelerine ulaşarak vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmaktadır. Şirket aynı zamanda çağımızın gerekleri doğrultusunda Kişisel Pul, Kayıtlı Elektronik Posta, Birleşik Posta, e-Telgraf, Kargomat 7/24 ve PTT Kargo Drone gibi inovatif girişimlerde bulunarak bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.” açıklamasında bulundu.