Keşan PTT Müdürü Nurettin Ermiş, 30 yıllık hizmet hayatını 16 Temmuz 2013 tarihiyle sonlandırarak emekliye ayrıldığını açıkladı. Keşan PTT işletmesinde 21 yıl müdürlük yapan Ermiş, dün bir mektup yayınlayarak basına ve kamuoyuna veda etti.

İstesem başka bir yere başmüdür olarak gidebilirdim ama Keşan benim memleketim” diyen Ermiş’in veda mektubu şöyle:

Değerli basın mensupları 30 yıl hizmetin sonunda 16 Temmuz 2013 tarihi itibariyle emekli oldum. Keşanlıyım, İlkokulu Zafer İlkokulu’nda, Ortaokulu Atatürk Ortaokulu’nda, Liseyi Tekirdağ’da, Üniversiteyi Eskişehir A.Ü. Fakültesi’nde okudum. Evli ve iki çocuk babasıyım. Askerliğimi Manisa Kırkağaç’ta yaptım. Sıkıyönetimde, 1982’de yöneticilik sınavlarına girerek, Keşan’da göreve başladım. 2 yıl memur, 3 yıl muhasebeci, 4 yıl şef 21 yıl müdür olarak görev yaptım. Toplam 30 yıl hizmet verdiğim PTT kurumunda 120’ye yakın personelle çalıştım. 15 yıl önce başmüdürlüğe gönderildim. Devrin iktidarı milletvekili ile ters düştüğümden kendi isteğimle Keşan’daki görevime döndüm. İsteseydim başka bir İl’e gidebilirdim. Keşan benim memleketim.

30 yıl içinde Keşan ve köylerimizi sahilleri otomatik telefon santrallerine kavuşturdum. Askeri birliklere Erikli Sahile, Sanayi Sitesine PTT Şubesi açılmış, merkezimiz çok uzun bir zamandır Edirne’nin her yıl en fazla kar eden merkezi olmuştur. En önemlisi Keşan’a bölgesinde olmayan bir PTT binasına kavuşturulmuştur.

Emekli oldum. Mutluyum. Görevimi yaptığıma inanıyorum. 30 yıl boyunca benimle çalışıp, emekli olan şuan çok az sayıda çalışan personele bize bu başarıyı kazandırarak herkese teşekkür ediyorum. 30 yıl boyunca bana destek veren başmüdürlerime, baş müdürlük personeline ve Keşan halkına siyasi otoritelere meslek odalarına, muhtarlıklara, basın mensuplarına dolayısıyla tüm Keşan’a teşekkür ediyor herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

CEYLAN, VEKALET EDİYOR

Nurettin Ermiş’in emekliye ayrılmasından sonra Keşan PTT Müdürlüğü’ne Abdülkadir Ceylan vekalet ediyor. PTT’de yeni yapılanma sürecinin devam ettiğini kaydeden Ceylan, vatandaşların hizmet anlamında hiçbir konuda mağdur olmamaları için her türlü önlemi alıp canla başla çalıştıklarını ifade etti.