AK Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen, dün Edirne İl Genel Meclisi’nin Eylül Ayı toplantılarına katılarak, il özel idaresinin çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

İl Genel Meclisi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya katılan Sezen, burada Ankara’da yapılan meclis çalışmaları ve bölgeyle alakalı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Toplantıda ilk olarak İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Alaattin Uğur, Özel İdare’nin çalışmaları, mali durum, beklentileri ve yeni dönem çalışma programıyla ilgili hazırlanan raporu, Milletvekili Sezen ve Meclis üyelerine sundu. İl Özel İdaresi’nin başarılı çalışmalarının ve faaliyetlerinin yer aldığı rapor, AK Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen tarafından memnuniyetle karşılanırken, Sezen başarılı çalışmalardan dolayı İl Genel Meclisi’ne teşekkür etti.

SİYASET AYRIMI YAPMAKSIZIN HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİM

Daha sonra kürsüye çıkan Rafet Sezen, hizmet için birlik, beraberlik ve bütünlüğe dikkat çekerken Ankara’da bölgenin kalkınması, yapılan ve yapılacak olan projelerle ilgili yaptığı çalışmalar hakkında İl Genel Meclisi’ne bilgi verdi. Sezen, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olan Dr. Mehmet Müezzinoğlu’na İl Genel Meclisi’nin verdiği destekten dolayı da teşekkür ederken, Bölgemiz için siyaset ayrımı yapmaksızın hizmet etmeye devam edeceğim. Seçim, seçim zamanı olur. Millete hizmet ise her zaman. Ben de bu anlayışla, siyasi fikir ayırt etmeden, herkesin vekili, Edirne’nin Milletvekili olarak çalışmaya devam edeceğim.” diye konuştu.

Sezen, ayrıca çiftçinin ve üreticinin her zaman yanında olduğun belirterek, bölgedeki sulama projelerinin artacağını da vurguladı. Sezen daha sonra ise meclis üyeleriyle fotoğraf çekildi ve AK Parti Grup Salonu’nda AK Partili Meclis üyeleriyle bir araya geldi.