Sevgili Yenimuhacirli dostlarım,

       2009 Mart yerel seçimlerinde göreve gelmiş olup, görevde de dört yılımızı doldurup, meclis üyesi arkadaşlarımla birlikte beşinci yılımızda çalışıyoruz. Malumunuz, önümüzdeki mart ayında yerel seçimler yapılacak ve ben de eğer teveccüh gösterirseniz önümüzdeki dönem eksik kalan hizmetleri tamamlamak ve sizlere daha iyi bir hizmet sunmak için aday olmak için aday adaylığımı açıklıyorum ve bir dönem için tekrar göreve talibim.
     Saygıdeğer Yenimuhacirliler,   sizler 1989'dan bu yana Yenimuhacir’in gelişimini ve yapılan hizmetlerini izliyor, değerlendiriyor ve karar veriyorsunuz. Ben de Yenimuhacir’i gözlüyor, izliyor, yapılanları ve yapılacakları biliyorum, bu yüzden de daha iyi, daha güzel ve daha yaşanılabilir bir Yenimuhacir için tekrar aday adayı oluyorum. Daha önce görev yapmış, hizmet etmiş belediye başkanı arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu bir hizmet yarışıdır ve bu hizmet yarışında daha iyi hizmet yapmak için ben ve arkadaşlarım bu göreve talip olduk ve siz değerli Yenimuhaçirlilerin desteğiyle seçildik. Verdiğimiz sözleri yerine getirmeye çalışıyoruz Eksikler hiçbir zaman bitmez ama en büyük sorunumuz olan altyapıyı bitirmek en büyük hedefim ve yeni dönemde görev verilirse bu eksikliği gidermek öncelikli görevim olacaktır.
        Yaptıklarımı her yıl sizlerle ve kamuoyu ile paylaştık ve paylaşmaya devam edeceğiz. Eminim yapılan hizmetleri sizler de görüyorsunuz. Gelin hep birlikte daha iyisini ve daha güzelini birlikte yapalım, daha yaşanılabilir ve özenilen bir Yenimuhacir yaratalım. Bizden sonraki nesillere güzel bir Yenimuhacir bırakalım.

Benden önce görev yapan değerli belediye başkanı arkadaşın yaptığı hizmetleri gördünüz ve dört yılı aşkın bir zamandan beri de bizim yaptığımız hizmetleri görüyorsunuz. Önemli olan Yenimuhacir sevdalısı ve hizmetkarı olabilmek. Bunun için çok ama çok çalışmak gerektiğini biliyoruz.
       Biz bu duygularla çalıştığımız dönem içersinde dört yıla bazı hizmetleri sığdırdık. Ama eksikleri tamamlamak ve daha iyisi için önümüzdeki dönem aday adayı oluyorum. Hepinize en derin saygı ve şükranlarımı sunarken desteklerinizi bekliyorum.