SP (Saadet Partisi ) yeni yönetimi dün, Keşan İlçe Emniyeti ve Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası)’ya ziyaretlerde bulundu.

Saadet Partisi İlçe Başkanı Ayhan Özkan ve beraberindekiler, saat 15.00 sıralarında Keşan Emniyet Müdürü Ahmet Yıldız’ı makamında ziyaret etti.

Ahmet Yıldız, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Saadet Partisi yeni yönetimine “Hayırlı Olsun” dileğini iletti.

Daha sonra Keşan Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni meclisini ziyaret eden Saadet Partisi İlçe Yönetimi, yeni dönemde Keşan TSO’ya başarılar diledi.

Saat 15.30 sıralarında Keşan TSO Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ziyarete Saadet Partisi İlçe Başkanı Ayhan Özkan, Teşkilat Başkanı Mustafa Kabakçılı, Siyasi İşler Başkanı Ahmet Köseler, Halkla İlişkiler Başkanı Ali Zontul, Seçim İşleri Başkanı Gültekin Şahin ve İlçe Sekreteri Mercan Kaya ile Keşan TSO Meclis Başkanı Yüksel Alioğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Mutaf, Meclis Üyesi Turgay Akıncıoğlu, Genel Sekreter Erdem Başak ve Hukuk Danışmanı Av. Aylin Arıkan katıldı.

Ziyarette konuşan SP İlçe Başkanı Özkan, “Öncelikle ziyaretimizi kabul ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz. Yeni dönem de hızlı bir süreç bizleri bekliyor. İnşallah bu süreci en iyi şekilde tamamlayacağız. Seçim dönemi yaklaştı. Keşanımız için, insanlık için ve Türkiye için iyi şeyler olması yönünde mücadele edeceğiz. Bu kulvarda Saadet Partisi’nde yerimizi aldık. Güzellikleri ve ilkleri ortaya koyacağız. Sizlerin de yeni döneminiz hayırlı olsun, başarılarınızın devamını diliyoruz” dedi.

Keşan TSO Meclis Başkanı Yüksel Alioğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Keşan TSO ve Meclisim adına öncelikle hoş geldiniz diyorum. Keşan için herkesin en iyisini yapmak için mücadele vereceğini biliyoruz. Seçim döneminde yapacağınız çalışmalara için şimdiden başarılar diliyoruz” dedi.