Keşan’a bağlı Yeşilköy’de hayırseverler tarafından yaptırılan cami, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun da katıldığı törenle ibadete açıldı. Müezzinoğlu, törende yaptığı konuşmada, “Minareler, camiler ve bayrak, bir milletin kimliğini oluşturur” dedi 

Caminin açılış törenine Müezzinoğlu’nun yanı sıra, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ahmet Selamet, Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Keşan Müftüsü Süleyman Yeniçeri ile daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
2011 yılında Keşan’a bağlı Suluca köyünden Vedat ve Zühre Yıldırım tarafından yapımına başlanan 120 kişi kapasiteli Yeşilköy Camii’nin açılış töreni öncesinde dualar okundu ve ilahiler söylendi. Törende Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı ve Keşan Müftüsü Süleyman Yeniçeri konuşma yaptı.
Konuşmaların ardından Müezzinoğlu ve beraberindekiler, açılış kurdelesini keserek, camiyi ibadete açtı. Müezzinoğlu, camiyi gezdikten sonra Yeşilköy Camii’nde ikindi namazını kıldı. Daha sonra vatandaşlarla sohbet eden Müezzinoğlu, Keşan’a hareket etti. (İHA)