Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 37 hastane kompleksi inşa edileceğini belirterek, “Şimdi yılsonuna kadar yapacağımız ihalelerle 20 katrilyonluk imza atacağız. 3,5 yıl sonra halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.
Gezi, inceleme ve parti çalışmalarına katılmak üzere sabah Edirne’ye gelen Bakan Müezzinoğlu, Polis Bahçesi’nde ilde görev yapan bürokratlarla bir araya geldi. Daha sonra Modavizyon fabrikasının satış mağazasının açılışını gerçekleştiren Bakan Müezzinoğlu, Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin’le pazarlık yaparak bin TL’ye 3 adet takım elbise satın aldı. 
Açılışın ardından AK Parti Edirne İl Kadın Kolları Danışma Meclisi toplantısına katılan Bakan Müezzioğlu, bazılarının kendi nefisleri için kadını, Atatürk’ü ve Cumhuriyeti kullandıklarını söyleyerek, “Bugün kadını, Atatürk’ü, Cumhuriyeti kullananlara bir bakın. Kendi nefisleri için, kendi makamları için, kendi çıkarları için kadını, Atatürk’ü, Cumhuriyeti bir farklı kullanım ve çıkar aracı olarak kullanıyorlar. Buna asla müsaade etmeyeceğiz. Biz 25 yılın planını yapıyoruz. Perşembe günü kanun çıktı. Kamu-özel işbirliği ile şehir hastaneleri yapacağız. 37 tane hastane kompleksi yapacağız, hastane şehirleri yapacağız. Şimdi yıl sonuna kadar yapacağımız ihalelerle 20 katrilyonluk imza atacağız. 3,5 yıl sonra halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.
Bakan Müezzinoğlu, daha sonra AK Parti’ye yeni katılan üyelere parti rozeti taktı. Bu arada Bakan Müezzinoğlu ve eşi Faize Müezzinoğlu’nun Edirne’ye geldikleri makam aracının sol arka lastiğinin dış yanağında sürtünmeden dolayı ceviz büyüklüğünde balon oluştuğu öğrenildi. Lastiğin yaklaşık 2 haftadır bu şekilde olduğu ve önümüzdeki günlerde garanti kapsamında değişeceği öğrenildi.(İHA)