HABER MERKEZİ

Aktan ve Erdoğan ilk olarak Keşan Devlet Hastanesi’ne giderek burada Devlet Hastanesi Yöneticisi Recep Vural’ı ziyaret ederek, tüm Keşan Devlet Hastanesi doktorları ve sağlık emekçilerinin 14 Mart Tıp Bayramını kutladı ve çiçek takdim etti.

Vural, böyle anlamlı bir günde kendilerini unutmayarak ziyaret eden Keşan Belediyesi yetkililerinin ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirterek, “Bizler de ayrıca Keşan Belediye Başkanımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyoruz.” dedi. 

Aktan ve Erdoğan daha sonra bu ziyaretin ardından, Özel Keşan Hastanesi Başhekimi Ali Haydar Yıldırım’ı da ziyaret ederek, başta Yıldırım olmak üzere tüm Özel Keşan Hastanesi doktorları ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı ve çiçek takdim etti. Yıldırım da bu ziyaret nedeniyle teşekkür ederek, “Bizler de kendisi Bulgaristan’da bulunan belediye başkanımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyoruz.” şeklinde konuştu. Keşan Belediyesi Başkan Yardımcıları Cengizhan Aktan ve Mücahit Erdoğan İlçe Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan adına tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı kutladı ve karanfil takdim etti.