BÜLENT SAYLAM

Bugün ekipler tarafından transit yolun altındaki döner kavşakta çevre düzenlemesi yapılırken ekiplerin sanayi girişine de asfalt çalışması sürüyor.

TEK YÖN AMA…

Sanayi girişinin emniyet nedeniyle kapatılması gündemde iken sanayi esnafının giriş konusunda yerel basında çıkan haberleri ve sanayi yönetiminin konuyla ilgili olarak Karayollarına yolun açılması için girişimleri sonucunda çarşı yönünden sanayi yönüne doğru tek yönlü girişe izin verildiği öğrenildi. Tek yönlü olmasına karşı bazı araçların sanayinin alt yolunu kullanarak çarşı yönüne çıkarak oradan da İstanbul-Çanakkale yoluna çıktıkları gözlendi. Yetkililer buranın Sanayi sitesine giriş olarak tek yön olduğunu, sürücülerin bu kurala dikkat etmelerini istediler. Aksi takdirde istenmeyen kazaların olabileceği konusunda uyarıda bulundular.

TEK YÖNLERE UYULMUYOR

Yetkililer ayrıca Şapçı Ağadayı tesislerinden çarşıya gideceklerin de Çanakkale yönündeki menfezi kullanmalarını Özel Keşan Hastanesi yönüne doğru bazı sürücülerin kurallara aykırı olarak tersten gittiklerini söylediler ve transit yolun altındaki döner kavşaktan Çanakkale istikametine giden tek yöne uymalarını istediler.