HABER MERKEZİ

Saat 15.00 sıralarında Keşan Küçük Sanayi Sitesi’nin alt kısmındaki bağlantı yoluna gelen; Helvacıoğlu, İba, Mercan ve Kılınç, çalışma yürüten ekibe kolaylıklar diledi.

Keşan Küçük Sanayi Sitesi’ne girişi kolaylaştıran ve ticaret hacmini artıracak çalışmayla ilgili bilgi veren Helvacıoğlu, “Sanayi esnafımız katılım yolunun yapılmasından dolayı çok mutlu ve sevinçliler. Daha önce yoldan geçen araçlarımız sanayimize girişte çok zorluk çekiyor ve uygun olmayan alanlardan girmek zorunda kalıyorlardı. Şimdi katılım yolumuz ile bu sıkıntı ortadan kalıyor. Belediyemiz ve Karayollarımız işbirliğinde 1300 metrelik bir yol yapıyoruz sanayiye katılım yolu kapsamında. Çalışmamızda büyük desteği olan AK Parti Edirne Milletvekilimiz Dr. Fatma Aksal ile Karayolları Bölge Müdürümüze, Keşan Kara Yolları İşletme Şefliğimize ve çalışanlarımıza, Keşan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyoruz. AK Parti Edirne İl Başkanımız ve İlçe Başkanımız bu sürecin en başından bu yana hep destekçimiz oldular” dedi.

Sanayiye katılım yolunun önümüzdeki hafta Çarşamba günü açmayı planladıklarının altını çizen Mustafa Helvacıoğlu, “Yolumuz Keşan Sanayi esnafımıza, Keşan ticaretimize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyoruz. Kurban Bayramı’na kadar hem Muhtar Ali Çevikel Caddemizi hem de Bolayır Caddemizi kullanıma açmış olacağız. Bunlar halkımıza bayram müjdesi olsun. İnandık mı yaparız diyoruz. Başaracağımızdan emindik, başarmaya da devam ediyoruz. AK Parti Belediyeciliği, Cumhur İttifakı Belediyeciliği ve Durmak Yok Yola Devam felsefesiyle ilerlemeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu

Helvacıoğlu’ndan sonra AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba konuştu.

Keşan Belediyesi’nin Başkan Helvacıoğlu önderliğinde çok doğru bir tespitle katılım yolunu Keşan’a ve bölgeye kazandırdığını ifade eden İba, şunları söyledi: “Hükümetimiz olarak Başkanımızın her zaman arkasındayız. Yaptığı çalışmalardan gurur duyuyoruz. Başkanımız Keşan ve vatandaşları için çok çalışıyor. Adeta kendisini izlerken yoruluyoruz. Her yeni güne yeni proje ve hedeflerle ilerliyor Keşan’ımız. Yolumuz Keşan’ımıza ve sanayi esnafımıza hayırlı olsun.”