HABER MERKEZİ

10 Şubat 2014 tarihinde kurulan SARDOS geride kalan bu süre içinde binlerle sayılı etkinliklerin yanında birçok sosyal proje ile de toplumun gönlünde taht kurdu. Geniş katılım ile özel bir işletmede toplanan topluluk üyelerini temsilen 5. Kuruluş Yıl dönüm pastasını minik SARDOS üyeleri kesti. Katılımcılar gece yarısına kadar doyasıya eğlendiler.
SARDOS üyeleri pazar günü de Keşan, İpsala, Turpçular, Hacıköy, Beyendik rotasını takip eden 65 km.lik bir bisiklet turu gerçekleştirdi. İlkbahar ve yaz döneminde yapılacak faaliyetlere hazırlık maksatlı olan bu tur güneşli güzel bir havada kazasız sorunsuz tamamlandı.

“SARDOSTÇA NİCE BEŞ YILLARA”
SARDOS Başkanı Şinasi Göktaş yaptığı açıklamada duygularını şöyle ifade etti; “SARDOS'umuzun beşinci kuruluş yıl dönümünü çok keyifli ve coşku dolu kutladık. Geçen bu süreç içinde birçok faaliyet gerçekleştirdik asli kuruluş amacımız olan Bisiklet, Doğa Yürüyüşü, Kampçılık, Fotoğrafçılık, Scuba Dalış, Yamaç Paraşütü ve Kültürel Gezi faaliyetlerinin yanında insan yüreğine dokunan birçok sosyal projeyi de gerçekleştirdik. Toplumdan geri dönüşleri değerlendirdiğimizde, izlediğimiz yol ve yaptıklarımız ile gözlerde ve gönüllerde sürekli büyüdüğümüzü gördük, bu bizim azmimizi daha da kamçıladı. Tüm bu işleri kıt kaynaklarla, topluluk üyelerimizin azmi ve yanımızda olan kurum, kuruluş ve çeşitli oluşumların desteği ile yaptık. Özü, sözü bir nitelikli insan biriktirmeye özen gösterdik. İnsanların fiziksel ve düşünsel ayrılıklarını dikkate almadan Doğa, Doğa sporları ve çevre konularını bizi bir araya getiren ortak noktamız olarak belirledik. Kuruluşumuzdan bu güne kadar geçen süre içinde yanımızda olan, desteğini esirgemeyen, bu oluşumun inşasında emeği olan herkese içten teşekkürlerimizi sunarız. Sardostça nice beş yıllara.”