HABER MERKEZİ

Kalabalık bir katılımla yapılan iftar buluşması önceki yıllarda olduğu gibi yine açık havada yeryüzü sofrası şeklinde yapıldı.
SARDOS Başkanı Faruk Eker yaptığı açıklamada duygularını şöyle ifade etti; “Keşan Saros Doğa ve Spor Derneği (SARDOS) olarak bu yılda geleneksel iftar buluşmamızı gerçekleştirdik. Her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar buluşmamızı yine yeryüzü sofrası şeklinde ilçemizin gözde mekânlarından olan İsmail Eker Parkı & Günbatımı Kafe de gerçekleştirdik. Yemekle birlikte ülkemizin en batı ucunda gün batımını izleme fırsatını da yakaladık. Bu buluşmamızda bizleri yalnız bırakmayan Keşan Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Nehir Gergin, Kıymetli misafirlerimiz ve değerli SARDOS Derneği üyelerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Ayrıca lezzetli yemekleri ile Pak Yemek Sezer Pak'a, bize bu güzel ortamı hazırlayan Gün Batımı Kafe çalışanları ve Seren Kılıç'a çok çok teşekkür ederiz.
Bu güzel buluşmanın en güzel olayını anlatmadan geçemeyeceğim. Gecenin sonunda etkinlik alanımıza astığımız pankart ve bayrağı toplarken isminin Alperen olduğunu öğrendiğim 4-5 yaşlarında bir çocuğun bayrağı, Neden indiriyorsun? Diye sorduğu soru oldu. Bayrağın asıldığı yerden indirilmesinden rahatsız olan bu çocuğun davranışından büyük gurur duyduk. Çünkü bizler SARDOS olarak yıllardır çocuk ve gençlerimize milli değerlerimizin kıymeti ve korunması konusunda hep mesajlar vermeye ve bu konuda önder olmaya çalıştık. Bu küçüğün! Davranışından onur ve gurur duyduk geleceğe karşı umutlandık. Biz de ailesini tebrik ederek indirdiğimiz bayrağı Alperen'e armağan ettik. Bu güzel iftar yemeğinin ardından böyle anlamlı bir anı ile geleceğe daha umutlu bakıyoruz. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin, ilelebet ay yıldızlı şanlı bayrağımızın gölgesinde bu güzel anlamlı günlerimiz daim olsun.”