HABER MERKEZİ

Ne yaparlarsa yapsınlar refahı yüksek bir Türkiye için çalışmaktan asla vazgeçmeyeceklerini belirten Sarıkeçe; “İYİ Parti olarak, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğüne olan inancımız ve çalışma azmimizle, ülkemizin geleceği ve buna mukabil, yerelde üremize düşen görevin farkında olarak; attığımız her adımda ilkeli ve dürüst siyaset anlayışını kendimize rehber ettik. 24 Haziran seçimlerinden sonra geldiğimiz noktada, gerek ekonomik tablo gerekse kültürel tablo ne yazık ki iç açıcı değil. 16 yıldır iktidar mensupları güç uğruna bu değerleri ne yazık ki hiçe saydılar. İçinde bulunduğumuz günlerde, ülke gündemimiz ya krizlerle, ya da ülke geleceğine zerre faydası olmayan meselelerle meşgul ediliyor. İYİ Parti olarak iktidarın ve ortaklarının niyetlerini çok net okuyoruz. Koşulsuz millet ve vatan sevgisiyle verdiğimiz mücadelede bu oyunlara asla gelmeyeceğiz. Ne yaparlarsa yapsınlar refahı yüksek bir Türkiye için çalışmaktan asla vazgeçmeyeceğiz,” dedi.

“BELEDİYECİLİK MÜTEAHHİTLİK DEĞİLDİR”

“Yaklaşan yerel seçim öncesinde, ilçemizde yaşananlar siyaset anlamında çok büyük bir boşluğun olduğunu ortaya koydu” diyen Sarıkeçe; “Partilerin aday adaylığı süreçlerinde ya ütopik projeler ya da bol keseden atma propagandalarla adaylık kapma yarışında olanlar ne yazık ki samimiyetlerini sorgulatır haldeler. Elbette Keşan’ımızın daha yaşanabilir bir kent olması lazımdır. Ancak belediyecilik müteahhitlik değildir. Arzu ederdik ki; aday adayları biraz da sosyo-kültürel anlamda da bir şeyler sunabilselerdi. İlçemizde öncelikli sorunlar halledilmeden atılacak her adım boşluğa atılmış olur. Öncelikle, ilçemizde çok ciddi yapısal reformlara ihtiyaç vardır. Belediyemiz içindeki hiyerarşi, liyakat ve düzenin ciddi manada ele alınması elzemdir. Halkımızın belediyeyi sadece hizmet organı olarak değil, gerektiğinde hakkını gözeten, ona sahip çıkan ve güven veren bir yapı olarak görmek istemektedir. Hal böyleyken mega projeler, bol keseden atmalı vaadler beyhudedir,” şeklinde konuştu.

“KARAMSARLIĞA VE YILGINLIĞA GEREK YOKTUR”

Sarıkeçe sözlerini şöyle sonlandırdı; “Mevcut belediyemizin durumu ortadadır. İktidar partisinin süslü belediyeciliği ise gelecek nesilleri dahi borçlandıran, yandaşı güldüren yapısıyla ön plandadır. Bütün bunların ışığında samimi niyetimiz; Keşan’ımızı hayali yaklaşımlarla değil, ayakları yere basan, akılcı ve bilimin ışığında şekillendirebilecek bir belediyeciliğe kavuşturmaktır. Hemşehrilerimiz bilmelidirler ki; bu süreci titizlikle takip ediyor ve sağlam kararlar almak adına çok çalışıyoruz. Keşan’ımızın makûs taliğini değiştirecek nitelikte bir adayımızla İYİ Parti’nin de bu yarışta olacağını bir kez daha belirtmek isterim. Partimize yapılan her türlü baskıya, engellemeye rağmen siyasi tarihimizde emsalsiz bir başarıya imza atmış cesurlar hareketimiz, her geçen gün daha da güçlenmektedir. Karamsarlığa ve yılgınlığa gerek yoktur. Kötüler galip gelse de aslında iyiler kazanır. “Türk Milleti“ demeye imtina eden bir iktidara karşı, korkmadan, usanmadan “Ne Mutlu Türküm Diyene“ diye haykıran bir siyaset makamı çok şükür ki vardır ve adı İYİ Parti’dir.”