GİZEM GÖRÜR

Yayla Limanı’ndan saat 10.30’da başlayan mavi tur Erikli Sahili, İtalyan Koyu, Uzun Kum, Kale Koyu, Toplar Burnu, Delikli Taş Koyu, Deli Liman, Gökçetepe Orman Kampı, Sazlıdere Koyu’nda devam edecek. Turlar akşam saat 18.30’a kadar konuklarını keyiflendirip eğlendiriyor.

GÜN BOYU SINIRSIZ ÇAY VE KAHVE İKRAMI DA YAPILIYOR

Erikli Sahili’nden katılmak isteyenlerin saat 11.00’de yolculuğu başlıyor. Hafta içi ya da hafta sonu keyifli saatler yaşatan tekne turlarında grup indirimi de yapılıyor.  Ayrıca Saros seyahatçilerine köfte, makarna ve salatanın yanı sıra gün boyu sınırsız çay ve kahve ikramı da yapılıyor.

MANGAL KEYFİ İMKÂNI DA SUNULUYOR

Özel gruplara Mehtap turları da düzenlenerek, mangal keyfi imkânı da sunuluyor. Ayrıca Cumartesi ve Pazar günleri isteyenlere olta turları gerçekleştirilirken, Saros’da farklı bir gün geçirmeyi düşünenlere de olta turları 07.30 – 19.00 saatlerinde gerçekleştiriliyor. Olta turlarının adresi de İbrice ve Yayla Limanı olurken, turlarla ilgili rezervasyon ve bilgi için 0 536 488 50 13 veya 0 533 325 38 01 numaralı telefondan ulaşılabileceği belirtildi.