HABER MERKEZİ

Kaymakamlıktan alınan izinle, ortak hazırlanan bir bildiri sahil kesimindeki köyler ile sahillerde dağıtılmaya başlandı ve imza kampanyası da başlatıldı.

Çalışma Grubu’nun Yürütme Kurulu üyelerinden Hasan Karagöz ve Kerem Harmanlı Erikli’de Eyyüp Kavazlar ve Aytekin Eliüs de Sazlıdere ve Gökçetepe’de 1 Ağustos 2018 Çarşamba günü akşamı, hem imza kampanyası hem de bildiri dağıtımı için çalışmalara başlayarak, buralarda belirlenen isimlerle beraber, hem imza aldılar, hem de bildirileri vatandaşlara dağıttılar.

Karagöz, ilk akşam yapılan çalışmalarda vatandaşların kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Sahil köyleri ve sahildeki vatandaşlarımız Saros’a gelecek zararın önlenmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirttiler. Bizler de sahil ve köylerde belirlediğimiz isimlere imza örneklerini ve bildirileri teslim ettik. Onlar da bu çalışmaları yaparak, toplanacak imzaları Kent Konseyi Ekoloji ve Çalışma Grubuna teslim edecekler. Türkiye genelinde 500.000 İmza toplamayı hedefliyoruz. Ayrıca https://www.change.org/p/saros-k%C3%B6rfezi-sanayile%C5%9Fm…

Adresindeki change.org imza kampanyası ile de halkımızın imza kampanyasına destek olmasını bekliyoruz.” dedi.