Keşan Engellileri Koruma Derneği Yönetim Kurulu üyesi Sedat Aydemir, dün yaptığı açıklamada, derneğe yardımda bulunanlara, kendi hazırladıkları hediyelik eşyalardan hatıra olarak verdiklerini söyledi.  Aydemir, Keşan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın engellilere de iftar verebileceğini de ifade etti.

 Derneğe maddi ya da manevi destekte bulunanlara, hazırladıkları çeşitli hediyelik eşyalardan hatıra olarak takdim ettiklerini belirten Aydemir,  “Tıbbi malzeme, baston, tekerlekli sandalye ihtiyaçlarımızı gelen bağışlar ile karşılaşamaya çalışıyoruz. Derneğe bağışta bulunanlara hediye veriyoruz. Burada kira vermesek de bir takım masraflarımız var. Kapak toplamaya devam ediyoruz. Ege Üniversitesi artık kapakları almıyor ama biz satarak sandalye almaya çalışıyoruz. Tonlarca kapak satsak da 500-600 TL gelir oluyor. Hediyelik eşyaları üreterek bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bağış karşılığında bir şeyler vermiş oluyoruz. Daha da çeşitlerimizi arttıracağız ama bütçemiz el vermiyor. Yardımcı olmak isteyen vatandaşlarımız bize ön ayak olsunlar.” dedi.

VAKIF ENGELLİLERE DE İFTAR YEMEĞİ VEREBİLİR

 Açıklamasında, Keşan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın, her yıl şehit aileleri ve yakınları ile gazilere iftar verdiğine de değinen Aydemir, şunları söyledi; “Ramazan Ayı’nda gazi ve şehit ailelerine olduğu gibi engellilere de iftar düzenlenebilir. Ayrıca, vatandaşlarımızın, fitre ve zekât yardımlarını bekliyoruz”