Özel Keşan Doğru Cevap Özel Öğretim Kursu tarafından dün, Cumhuriyet Meydanı’nda Keşan Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yararına kermes düzenlendi. 10.00-18.00 saatleri arasında düzenlenen kermese, Keşanlıların ilgisinin yoğun olduğu görüldü. Kermeste konuşan Keşan Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ferhat Dönmez, şunları söyledi: “Özel Keşan Doğru Cevap Özel Öğretim Kursu’nun öğretmenleri, öğrencileri ve velilerinin katkılarıyla düzenlenen bu kermesle, şehit ve gazilerin yanlarında olduklarını gösterdikleri için teşekkür ediyorum.”

“ÖZELLİKLE 19 MAYIS HAFTASINI SEÇTİK”

Daha sonra söz alan Özel Keşan Doğru Cevap Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Anıl Çakır, “Kermesi yapmamızın amacı, şehit ailelerine ve gazilerimizi yardım etmekti. Özellikle bu 19 Mayıs haftasını seçtik. Biz, bir eğitim kurumuyuz ancak, sadece fizik, kimya, matematik gibi dersleri öğretmenin yanı sıra; çocuklarımıza vatanını ve milletini seven bireyler olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz. Bugün bizler huzur ve güven içerisinde yaşıyorsak, şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesindedir. Amacımız, çocuklarımıza bunu anlatmaktı. Keşanlılarda, bu konuda gerekli duyarlılığı gösterdiler. Bugün katılan herkese teşekkür ediyoruz. Kermesten elde edilecek tüm geliri Keşan Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne bağışlayacağız.” dedi.

“ŞEHİT AİLELERİNİN VE GAZİLERİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Çakır, sözlerini “Biz, her zaman olduğu gibi yine şehit ailelerinin ve gazilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Ayrıca, Keşan Belediye Başkanımız Mehmet Özcan’a, kurumumuzun kurucusu Sertaç Uprak’a bizlere verdikleri desteklerden ötürü teşekkür ederiz.” diyerek tamamladı.