HABER MERKEZİ

Pek çok il ve ilçeden gelen 500'e yakın motosikletli, Keşan Total-Erbal Petrol Benzin İstasyonu’nda toplandı. Benzin istasyonu yetkilileri ve personeli, burada toplanan motosiklet tutkunlarına ikramda bulundular. Şehitler Abidesi’ne gitmek üzere Keşan’da toplanmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden motosiklet tutkunları, burada hatıra fotoğrafları çektirerek, Keşan halkına ve misafirperverliği nedeniyle Keşan Total-Erbal Petrol Benzin İstasyonu yetkilileri ile personeline teşekkür etti.

ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARININ KIYMETİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUZ

Silivri Motosiklet Kulübü grubundan Trakya Kulüpler Birliği Sözcüsü Özkan Kandemir, burada yaptığı açıklamada; “Bugün, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için Çanakkale’ye gidiyoruz. Türkiye Motosiklet Platformu ve Çanakkale 18 Mart Motosiklet Kulübü’nün organize ettiği ve Trakya Motosiklet Kulübü birliklerinin de desteklediği bu organizasyon için Atatürk ve silah arkadaşlarını anmak için onlara şükranlarımızı sunarak, dualarımızı etmeye gidiyoruz. Keşan Total-Erbal Petrol Benzin İstasyonu sahibi ve personeline teşekkür ediyoruz. Burası artık motorcu dostu bir istasyon. Bizi çok güzel karşılayan Keşan halkına selamlar. Bizler, Trakyalı olarak zaten Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kıymetini çok iyi biliyoruz ve bizler sizleri temsilen oraya gidiyoruz.” dedi. 

Keşan’dan Çanakkale’ye hareket eden başta Edirne, Tekirdağ, Silivri, İstanbul ve olmak üzere pek çok ilden gelen motosikletli grubun, binin üzerinde motosikletli ile birlikte şehitleri anacağı ifade edildi.