Keşan Şehitlik Parkı güzel bir yer,
Şehirleri şehir yapan spor alanları, kültür binaları ve en önemlisi yeşil alanlarıdır.
Keşan şehitlik parkında son günlerde bir hareketlilik var. Gece mi gündüz mü? Ne zaman kesildiği belli olmayan ama en geç bir hafta içinde O güzelim ağaçlar bu gün yok kökten kesilmiş ayrıca tam giriş kapısının önüne de resmen beton döküldü. Galiba buraya kapalı bir alan yapılacak.
 Hayret!..  O yılların yeşil parkı onu yapanın babasının malı hatta tapulu malı olsa o inşaata ruhsat alamaz. BU GÜÇ NEREDEN GELİYOR? Bu masrafı kim karşılıyor? CHP mi, MHP mi destek veriyor? Bu harcamanın karşılığında Keşan halkının olan bu yeşil alanda bir bardak çay kaça içilecek. Daha önce 1.50 TL idi, bu bile pahalı idi. Güzelim yaz aylarında bulabilirsek oturduğumuz bankta başına kaç garson dikilecek.
Bu yerin tapusu hangi resmi kurumda ise bu ballı kaymaklı yeri ne karşılığında böyle bir iş için tahsis etti?
Yıllardır kaça kullanıldığı belli olmayan bu güzelim yeşil alan için işletmeciden ne alınıyor?
Milletin ağzı torba değil, konuşuyor. Güya güçlü bir kişinin oğlu bu işletmeciye ve işletmeye ortakmış. yoksa daha önce muhtarlığa ait olan bu yer nasıl oluyor da özel şahsa mahsus bir yer olarak kullanılıyor. Ne olursa olsun burası halkın kullanımına açılmalıdır. Tıpkı Cennet Bahçesi gibi.
 Belediyenin koyduğu banklarda garson tehdidi olmadan oturulabilen, biz gençlerin yaşlı ihtiyarlarımızın gelip geçen turist ve misafirlerimizin ailelerin rahatça oturabileceği bir yer olarak kalmalı. TÜM KEŞANLILARA DUYURULUR. Sahip çıkalım. 

 İdris GÜZELBAKAN