Bursa’da yaşayan ve aslen Keşan Suluca köyünden olan İşadamı Selahattin Vardar, geçen Cumartesi günü düzenlenen basın toplantısıyla AK Parti’den Keşan Belediye Başkanlığına aday adaylığını resmen açıkladı.

Saat 11.30 sıralarında araç konvoyuyla Atatürk Parkı’na gelen Vardar, burada kalabalık bir grup tarafından karşılandı. Selahattin Vardar ve beraberindekiler, daha sonra davul zurna eşliğinde AK Parti Keşan İlçe Başkanlığı’na kadar yürüdü.

Saat 12.00 sıralarında başlayan toplantıya, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hakan Çevikel, AK Parti’li belde belediye başkanları, parti yöneticileri, Vardar’ın ailesi, partililer ve çok sayıda Sulucalı katıldı.

ÇEVİKEL: VARDAR, KEŞAN’DA İKİNCİ ADAY ADAYIMIZ OLDU

Toplantının açılış konuşmasını yapan Hakan Çevikel, AK Parti’de aday adaylığı başvuru sürecinin devam ettiğini hatırlatarak, “Bu süreç hızlı bir şekilde ilerlemekte. Resmi olarak bugün Keşan Belediye başkanlığı için ikinci aday adayımız Selahattin Vardar oldu. Kendisini, medeni cesaretinden dolayı teşkilatımız adına kutluyoruz. Hep söylediğimiz gibi; siyaset cesur insanların işi. Taşın altına elini koymak her babayiğidin harcı değil. Selahattin Vardar’a AK Parti Keşan’ı tercih ettiği ve buradan aday adayı olduğu için teşekkür ediyoruz.” dedi.

VARDAR: KEŞAN’I ÇOK SEVİYORUYUM, HAZIRLIKLIYIM

Selahattin Vardar ise Keşan’ı çok sevdiğini ve bu işe yıllardan beri hazırlandığını ifade ederek, şunları söyledi: “Türkiye’nin neresine giderseniz gidin, ‘Keşanlı’yım’ deyince hürmet ve saygı görüyorsunuz. Keşan’da çok dürüst bir insan kitlesi oluşmuştur. Keşan bir sevdadır. Ben de bu sevdada bir nefer olmak üzere belediye başkanlığı aday adaylığı müracaatımı yapıyorum. 1967 Suluca Köyü doğumluyum. Bursa’da yıllarca siyaset yaptım. Vizyon projelerimiz var. Bursa Belediyesi’nden aldığımız desteklerle Keşan’ı hak ettiği yere getireceğiz. Keşan’ımız şu ana kadar hak ettiği değeri alamamıştır. Değerini bulması için gerek hükümetin gücünden, gerek kendi çalışmalarımızdan, gerek projelerimizden destek alacağız. Ben 5 yıldan beri bu çalışmaları teknik ekibimle yapıyorum. Adımız bilinmiyor olabilir ama biz Keşan’da yeni değiliz.”  

Vardar, konuşmasının devamında ise Keşan için hazırladığı projeleri kısa başlıklar halinde sıraladı. Toplantı, Selahattin Vardar’ın evraklarını Hakan Çevikel’e teslim etmesiyle son buldu.