CHP Keşan Gençlik Kolları Başkanı Uğur Şentük, geçtiğimiz hafta sonu Ankara’ya gerçekleştirilen ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunurken, CHP Gençliği’nin yerel seçimlere hazır olduğunu söyledi.

Şentürk, geçtiğimiz hafta sonu 15 kişilik bir heyet ile Ankara’ya giderek CHP Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından düzenlenen “Gençlik Seçime Hazır” konulu toplantıya katıldıklarını belirterek, bu toplantıda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da yer aldığını ifade etti.

Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda düzenlenen toplantıya tüm İl ve İlçe CHP Gençlik Kolları Başkanları’nın ve yöneticilerinin katıldığını söyleyen Uğur Şentürk, Keşan ve Edirne olarak da bu toplantıda yer aldıklarını dile getirdi.

Güzel bir hava içerisinde geçen toplantıda, CHP’nin tüm gençlik kolları teşkilatlarının seçimlere hazır olduğu yönünde bir görüşte birleştiklerini dile getiren Şentürk, “Bu toplantıya Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılması, partimizin gençlere ne kadar önem verdiğinin göstergesidir. Bizler gençler olarak Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bize bıraktığı bu mirası sonuna kadar koruyacağımıza söz vererek, CHP Gençliği olarak bir kez daha seçimlere hazır olduğumuzu ifade etmek istiyoruz.” dedi.

Uğur Şentürk, program boyunca yanlarında yer alan CHP Edirne Milletvekili Recep Gürkan’a da teşekkür ederken, program kapsamında Anıtkabir’e de ziyarette bulunduklarını sözlerine ekledi.