Edirne Belediyesi, Edirne’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümünü nedeniyle Saraçlar Caddesi’nde düzenlediği ve ünlü sanatçı Sertab Erener’in sahne aldığı ‘Kurtuluş Konseri’ni binlerce kişi izledi. Hava sıcaklığının 7 derece olduğu Edirne’de, Edirneliler Erener’in şarkılarıyla eğlenerek ısındı.

Bağımsızlığın, özgürlüğün 94. yıldönümü Edirne’de coşkuyla kutlandı. Gün boyu devam eden etkinlikler ünlü sanatçı Sertab Erener’in muhteşem konseri ile son buldu. Erener’in konserini binlerce kişi izledi.  Soğuk havaya rağmen konseri izlemeye gelen Edirneliler, Erener’in şarkıları eşliğinde dans ederek eğlendi.

Halka açık olarak düzenlenen konserde ünlü sanatçı Edirne’de havanın çok soğuk olduğunu ifade ederek, “Ne kadar soğukmuş burası, ama siz de çok tatlısınız. Şarkılarla ısınacağız şimdi” diye konuştu.

Erener, en çok sevilen şarkılarından biri olan ‘Zor Kadın’ şarkısını hayranlarıyla birlikte söyledi. Erener’in şarkısına eşlik eden Edirneliler, kurtuluş coşkusunu muhteşem bir şekilde yaşadı.

Konserin sonunda Edirne Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli Ömer Güçlü, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın adına Sertab Erener’e çiçek ve Edirnekari taplosu hediye etti. Edirne’yi çok sevdiğini dile getiren Erener, “Havası soğuk ama insanları sıcak insanlar hepinizi çok seviyorum. Tekrar görüşmek üzere” dedi.