İddiaya göre, Erikli Sahili’nden Mecidiye Sahili istikametine seyreden 25 yaşındaki Şener Engin yönetimindeki 33 AJL 89 plakalı otomobil, iki sahili birbirine bağlayan köprünün üzerinde haşlanmış mısır sattığı seyyar aracıyla yaya olarak bulunan evli ve 2 çocuk babası Levent Oksak’a çarptı. Aracın önünde seyyar arabasıyla yaklaşık 30 metre sürüklenen Oksak, olay yerinde hayatını kaybederken, otomobil köprü kenarındaki derenin içine düştü. Otomobil sürücüsü Şener Engin ve araçta yolcu olarak bulunan arkadaşı 25 yaşındaki B.K., kazayı yara almadan atlattı. Engin ve B.K. daha sonra gözaltına alındı. Levent Oksak’ın cenazesi, nöbetçi savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından ailesine teslim edildi. Levent Oksak’ın cenazesi, önceki gün, İki Minareli Çarşı Camii’nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Enez Yolu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

MISIR SATARAK AİLESİNİN GEÇİMİNİ SAĞLIYORDU
Levent Oksak’ın kışın Keşan’da at arabasıyla taşımacılık yaptığı, yaz aylarında ise Erikli Köyü sahilinde mısır satarak ailesinin geçimini sağladığı bildirildi. Oksak’ın kazanın yaşandığı akşam da mısır sattıktan sonra Mecidiye Köyü sahilinde, eşi ve 2 çocuğuyla birlikte kaldıkları çadıra dönmek üzere yola çıktığı öğrenildi.

TUTUKLANDI

Jandarmadaki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen otomobil sürücüsü Şener Engin, tutuklanarak, Edirne Kapalı Cezaevi’ne konuldu. Soruşturma sürüyor.