Her yıl 13-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan “Sosyal Güvenlik Haftası” dün başladı.

Hafta nedeniyele,  Keşan Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Murat Aguday ile Sosyal Güvenlik Merkezi memurları Ahmet Bayraktar ve Umut Öztürk, Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı ve Keşan Belediyesi’ne nezaket ziyaretlerinde bulundu. Saat 9.30’da başlayan ziyarette, SGK heyetinin günlerini kutlayan Dınkırcı, SGK’nın son birkaç yılda yeni bir yapılanmayı başarıyla gerçekleştirmekte olduğunu söyledi.

Saat 10.30 sıralarında Keşan Belediyesi’ne gelen Aguday ve SGK Keşan Merkez Müdürlüğü personeli, burada Keşan Belediye Başkan yardımcıları, Cemil Kılavuz ve Sabri Küçükkarakaş tarafından karşılandı. 

Aguday ziyarette yaptığı konuşmada, Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle nezaket ziyaretlerinde bulunduklarını belirterek, “Hafta nedeniyle ziyaretlerimizde, sosyal güvenlik bilincinin aşılanmasını ön planda tuttuk. Ayrıca kayıt dışı istihdamın en aza indirilmesi için yapılan çalışmalar da bu hafta boyunca vatandaşlara anlatılacak. Sosyal Güvenlik Kurumu, kişinin daha ana rahmine düştüğünden, öldükten sonra geriye kalan hak sahiplerine kadar geçen süreçte vatandaşın yanında olan bir kurumdur. Haftamızı da en güzel ve coşkulu bir şekilde geçirmek istiyoruz.” dedi.

Ziyaret nedeniyle SGK Müdürü Murat Aguday ve personeline teşekkür eden ve Keşan’da SGK Merkez Müdürlüğü’nün çalışmalarından memnun olduklarını aktaran Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Kılavuz da kurum personelinin vatandaşla çok iyi diyaloglar kurduğunun altını çizdi.