AYŞİN SEÇİL GEZER

Saat 14.00 sıralarında gerçekleşen ziyarette Dernek Başkanı Ferhat Dönmez ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kaçmaz ve Akçapınar’ı karşıladı.

Ziyarette ilk olarak sözü alan Kaçmaz, “Vatandaşlarımızı Edirne veya başka bir merkeze yönlendirmeden, yerinde bir hizmet yapmayı düşünüyoruz. İl müdürümüzün hedefi bu yönde. Bizi görevlendirdi, biz de görevlendirmeden sonra yer bakıyoruz. Buranın sigortalı sayısı yüksek, bina yetersiz kalıyor. Malkara’da yeni konsept uygulanıyor. Kurumumuz yeni konseptte 4 katlı bina yapıyor. Yer olmayınca işleyişi yürütemiyoruz. Personel de getiremiyoruz. Keşan’ın ekonomisine de katkı olacak.”  dedi.

KAZANILMIŞ OLANI YİTİRMEMEMİZ GEREKİYOR

2008 yılından beri Dernek çalışmalarını yürüttüklerini dile getiren Dönmez, “Biz de 2008 yılından beri, Keşan Şehit Aileleri ve Gaziler Yardımlaşma Derneği olarak başkanlık yapıyorum yönetim kuruluna, bizde anlatım olmaz biz varlığımızı yaşamış insanlara hissettirebilmemiz önemlidir. İnsanlar şehitliği ve gaziliği hangi kavramda nasıl algılayacağı önemli. Bu sadece insanların yaşadığı olaylar değildir. Tarihimizin gelmiş geçmiş tüm savaşlarında anımsanması dahildir. Biz Mustafa Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu güzel bir cumhuriyet ülkesindeyiz. Kazançlar ve kazanmakta olunacak her husus başarı ve başarısızı bir arada getirir. Kazanılmış olanı yitirmememiz gerekiyor. Bu günde bize geldiniz. Bugün Kıbrıs Barış Harekatı’nın yıldönümü. Orada onurlanmış tüm insanların başarısı sadece kağıt üzerinde kalmamalı, Kıbrıs’ı sadece Kıbrıs gibi görmememiz gerekiyor. Orası bizim küçük bir yavru vatanımız. Orada yaşayan insanların acılarını herkesin görmesi gerekiyor. Buradaki yaşananların insanlara güzel bir vizyon ile anlatılması gerekiyor. Ben kimse için değer vermem, kimse için de ölmem. Ben bir bayrağımı bilirim, bir de vatanımı bilirim. Bunun için canımı veririm.” şeklinde konuştu.  Ziyaret sohbet ile bir süre daha devam etti.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ