AK Parti Keşan Belediye Meclisi Aday Adayı Sibel Süzgün, dün gerçekleştirdiği kahvaltılı toplantıda, gazetecilerle biraraya geldi.

Seyidoğlu Pastanesi’nde gerçekleştirilen ve saat 9.45 sıralarında başlayan kahvaltıya, Süzgün ile birlikte, AK Parti Keşan İlçe Başkanlığı Kadın Kolu’nun bazı üyeleri katıldı.

Samimi bir ortamda geçen kahvaltıda Sibel Süzgün, basın mensuplarına yazılı bir açıklama yaptıktan sonra, onlarla sohbet etti.  Süzgün, açıklamasının başında özgeçmişi ve eğitimi hakkında bilgi verdikten sonra, “Kadınlarımızın yaşamda aktif olarak rol almasına inandığım için Keşan’da kadınlara yönelik ilk dernek olan Alternatif Yaşam Derneği’nin kurulmasında rol aldım ve derneğin yönetim kurulu başkanlığını üstlendim. Kadınlarımızı eğitim, sağlık ve sosyal alanda bilinçlendirebilmek adına çalışmalarda bulundum. Biz kadınların, toplumsal hayatın içinde çok daha fazla yer almalarında tartışılmaz bir platform olan yerel yönetimde, üzerime düşen sorumluluğu yerine getirebilmek adına Keşan Belediye Meclisi Üyeliği için aday adayı oldum. Bilindiği gibi yerel yönetimlerin sunduğu altyapı ve temel hizmetler, kadınları erkeklere nazaran daha çok etkilemektedir. Biz kadınlar için de yerel yönetimlerin önemi tartışılmazdır.” dedi.

Kahvaltının ardından program sona erdi.