HÜSEYİN ÜNSAL YÜCEL

Dün, sabah saatlerinden itibaren Keşan’da etkili olan şiddetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi.

Kentte sabah saatlerinde etkisini arttıran rüzgar vatandaşlara zor anlar yaşattı. Şiddetli rüzgar nedeniyle bazı binaların kısmen çatısı uçarken, belediye zabıta ekipleri kiremitleri dağılan binaların çevresindeki kaldırımları güvenlik şeridiyle yaya trafiğine kapattı. Şiddetli rüzgar, Cennettepe mevkiinde bir halı sahanın tel örgülerini devirirken, bir restoranın ise bahçesinde bulunan kameriyeleri uçurarak kırdı. Şiddetli rüzgarda savrulan kameriyeler işletmenin bahçesinde bulunan oyun grubu ve tahta korkuluklara da zarar verdi.

İsmail Saraç Caddesi’nde bulunan binadan uçan atermit parçalarının park halindeki aracın üstüne düşmesi sonucunda maddi hasar meydana geldi. Paşayiğit Caddesi’nde de binaların çatısından uçan atermit parçaları yol üzerine savruldu. Hastane Caddesi üzerinde bulunan bir binanın çatısından uçan membran parçaları ise ağaca takıldı ve yollarla savruldu.

BAZI BÖLGELERE ELEKTRİK VERİLEMEDİ

Öte yandan şiddetli rüzgar nedeniyle şehrin bazı bölümlerine elektrik verilemedi. TREDAŞ ekipleri arızaların giderilmesi için gün boyu çalışmalarını sürdürdü.