Siğilli köyündeki bir evde çıkan yangında, 1’i çocuk 5  kişi yaralandı.

Beyazıt Şimşek’e ait tek katlı evde saat 10.30 sıralarında çıkan yangının, tıkanan bacanın açılması için, yanan sobaya benzin dökülmesi sonucu meydana geldiği öğrenildi.

Kısa sürede büyüyen yangında oda içerisinde bulunan Cevriye Şimşek (76), Resmiye Tirfilli (40) ve Ahmet Aras İşbilir (2) yaralandı. Vücutlarının çeşitli yerlerinde yanıklar olan yaralılar, çevredeki vatandaşların yardımıyla odadan çıkarılırken, yaralıları evden çıkarmaya çalışan Mehmet Tirfilli (45) ve Özcan İşbilir de (40) vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı.

Öte yandan, yangını duyan çok sayıda köylü de olay yerine geldi.

Yangın, itfaiye ekiplerince kısa sürede söndürülürken, yaralılar ise Keşan ve İpsala 112 Acil Servis ambulansları ile Keşan Devlet Hastanesine götürüldü.

Burada yapılan ilk müdahalelerinin ardından vücutlarının çeşitli yerlerinde derin yanıklar meydana gelen Ahmet Aras İşbilir Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi’ne, Resmiye Tirfilli Çorlu Devlet Hastanesi’ne, Cevriye Şimşek ise İstanbul Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Diğer yaralıların tedavilerine devam edildiği öğrenildi.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatırken, yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.