BÜLENT SAYLAM

Aza adaylarıyla birlikte düzenlediği toplantıda muhtar adaylığını açıklayan Şilit, kendisinden şöyle bahsetti: “1977 Keşan doğumluyum. Anafartalar İlköğretim Okulu ve Keşan Ticaret Meslek Lisesi'nde okudum. Trakya Üniversitesi muhasebe bölümünde eğitim aldım. Mahallemizde esnaflık yaptım. 2010 yılından beri inşaat firmasında müdürlük görevini yürütmekteyim. Evli ve 2 çocuk babasıyım.”

“DOĞUP BÜYÜDÜĞÜM MAHALLEYE HİZMET ETMEK İSTİYORUM”

“ ‘Daha iyiye ve daha güzele hep birlikte’  sloganı ile Aşağı Zaferiye Mahallesi muhtar adayıyım.” diyerek sözlerini sürdüren Ümit Şilit, şöyle devam etti: “Sizlerin de desteğiyle değerli oylarınıza talibim. Artık değişime ihtiyaç vardır. Doğup büyüdüğüm mahalleye hizmet etmek istiyorum. 7 bin 650 civarı seçmeni bulunan mahallemizin daha iyi hizmet alabileceğine inandığımız için azalarımla birlikte çalışmaya karar verdik. Muhtarlık sadece evrak dağıtıp kâğıda mühür basma işi değildir. Muhtar mahallesinde ne olup bittiğini bilen, resmi kurumlarla olduğu gibi mahalle sakinleriyle de devamlı irtibat halinde olan kişidir. Amacımız hep birlikte, ihtiyaç sahiplerini ve ihtiyaçlarımızı belirleyip projeler üretip belediye ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarıyla istişare halinde olup, en iyi hizmeti almaktır.”

Mahalle halkının tarafsız tek destekçisi muhtar olduğunu vurgulayan Şilit, “İnşallah dostluk ve kardeşlik içinde güzel bir seçim olur. Tüm adaylara başarılar diliyorum.” dedi.

Ümit Şilit, açıklamasının sonunda adaylarını şöyle tanıttı: Birol Günday (Ziraat Mühehdisi), Nilüfer Kaş (Ev hanımı), Nuran Çelik (Çelik Ticaret), Mehmet Dırama (Dramalı Elektronik), Arda Karlıdağ (Karlıdağ Kıraathanesi), Haşim Çabuk (Emekli), Mutlu Kahramanoğlu (Şoför), Deniz Çam (Arda Ticaret Hafriyat)