Dün saat 09.15 sıralarında, Sanayi Kavşağı’nda simit satan simitçiler arasında çıkan kavgada bir kişi tüfekle vurularak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Sanayi Kavşağı’nda simit satan ve aralarında daha önce de yaşadıkları yer kavgası sebebiyle husumet bulunan Erdan Bölek ile Tuncay Şişekıran, sabah saatlerinde anılan yerde simit satarken karşılaştı. Bölek ile Şişekıran arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü ve Tuncay Şişekıran yanında getirdiği av tüfeği ile Bölek’e ateş etti. Erdan Bölek vücuduna isabet eden saçmalar sonucu kanlar içinde yerde kalırken, Şişekıran ise olay yerinden uzaklaştı.

Göğsüne ve iki bacağına isabet eden saçmalar nedeniyle ağır yaralanan Erdan Bölek, olay yerine gelen ambulansla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak ameliyata alındı. Tuncay Şişekıran ise polis ekiplerince evinde yakalanarak Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde gözetim altına alındı. Ağır yaralı olarak ameliyata alınan Bölek, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Bölek’in cesedi, otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Gözetim altında tutulan Tuncay Şişekıran’ın bugün mahkemeye sevk edilmesi bekleniyor.