Geçen cumartesi akşamı saat 23.00 sıralarında, Efes Yolu üzerinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden Keşan Lisesi 12-B sınıfı öğrencisi Ali İhsan Mercan’ın (17) okulundaki sırası, sınıf arkadaşları tarafından karanfillerle donatılırken, spor ayakkabıları da konuldu.

Yol yapım çalışmaları nedeniyle tek şeritten trafik verilen Efes Yolu’nda; karşıdan karşıya geçmeye çalışırken bir otomobilin çarpması sonucunda hayatını kaybeden Keşan Lisesi 12-B sınıfı öğrencisi Ali İhsan Mercan (17)’ın sınıf arkadaşları, Mercan’ın sırasını karanfillerle donatırken,  bir fotoğrafını ve spor ayakkabılarını da koydu.

ACI VE ÜZÜNTÜ ÇOK BÜYÜK

Bu arada, aynı kazada ağır yaralanan ve tedavisi Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’nde tedavi altına alınan Fırat Ayberk Akyol (18) ile hayatını kaybeden Mercan’ın, aynı sınıfta okudukları ve aynı sırayı paylaştıkları da öğrenildi.

 Okul yönetimi, sınıf arkadaşları, Akyol’un bir an önce sağlığına kavuşarak aralarına dönmesini beklediklerini ve bunun için dua ettiklerini söyledi. 12-B sınıfı öğrencilerinin yaşanan acı olay nedeniyle büyük üzüntü içinde oldukları gözlendi.