Yenimescit Mahallesi Kayalıdere Sokak’ta meydana gelen silahlı saldırıda 1’i çocuk 2 kişi yaralandı.

Dün, saat 14.30 sıralarında, evinden kömür almak üzere ayrılan Ümit Gülgün (33), daha önce aralarında husumet bulunan Çağlar Konmaz (25) ile Kayalıdere Sokak üzerinde karşılaştı. Bu sırada belinde taşıdığı 9 mm çapındaki ruhsatsız tabancayı çıkaran Konmaz, Gülgün’ü sağ kalçasından ve sol diz kapağının altından yaraladı. Seken kurşunlardan biri de sokakta oyun oynayan 7 yaşındaki Ş. G.’nin sağ kulağına isabet etti.

Ümit Gülgün ve Ş.G., olay yerinden geçen araçlarla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Aşırı kan kaybettiği öğrenilen Gülgün, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Ş.G. ise yapılan ilk müdahalenin ardından taburcu edildi.

Olayın ardından durumu haber alan Ümit Gülgün ve Ş.G.’nin yakınları hastaneye akın etti. Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olası bir taşkınlığa karşı hem olay yerinde hem de hastanede yoğun güvenlik önlemi aldı.

Olayın ardından kaçan Çağlar Konmaz ise silahıyla birlikte Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek teslim oldu. Konmaz’ın, bugün mahkemeye sevk edileceği kaydedildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.