Geçtiğimiz Pazar akşamı, sokakta hareketsiz yatarken bulunan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden kişi, dün toprağa verildi.

Olay, İspat Cami Mahallesi Sarmaşık Çeşme Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, sokakta yürüyen Mehmet Oral (45) bir anda fenalaşarak yere yığıldı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulansla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Oral, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Mehmet Oral’ın cenazesi, hastane morgunda nöbetçi Cumhuriyet savcısı ve polisin incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

TOPRAĞA VERİLDİ

Mehmet Oral’ın yakınları tarafından teslim alınan cenazesi, dün Keşan’a getirildi. Oral’ın cenazesi, ikindi vakti Sarayavluları Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Enez Yolu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Mehmet Oral, Keşan eşrafından merhum Sadri Oral ve Adile Oral'ın oğlu, Sadri ve Soner Oral'ın babaları idi. Merhum’a Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.