Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın “Tarım ve İnsan” konulu fotoğraf yarışmasına başvurular başladı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim, Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı’nca her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Tarım ve İnsan” konulu fotoğraf yarışmasına başvurular, 1 Kasım 2013 Cuma günü sona erecek.

YARIŞMA HERKESE AÇIK

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Keşan İlçe Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal, bireysel duyarlılığı geliştirmek amacıyla yapılan ve tarım, hayvancılık, toprak, su, su ürünleri, gıda ve muhafazası, tarım ürünlerinin işlenmesi, çiftçi, köylü ve köy yaşamının konu alındığı “5. Tarım ve İnsan Ulusal Fotoğraf Yarışması”nın 2013-2014 döneminin hazırlık sürecine başlandığı kaydedildi.

BAŞVURULAR DİJİTAL ORTAMDA YAPILACAK

Yarışmacıların en fazla 5 eserle yarışmaya katılabileceği bildirilirken, tüm başvuruların dijital ortamda yapılacağı belirtildi. Yarışmanın, 6 ayrı kategori içereceğini kaydeden yetkililer, “Toprak” temalı yarışmanın herkese açık olduğunu dile getirerek, fotoğrafların, 10 MB’ı geçmeyecek şekilde, [email protected] adresine gönderilmesi gerektiğini söyledi.

SONUÇLAR 1 ARALIK’TA AÇIKLANACAK

1 Kasım 2013 tarihinde başvuruların sona ereceği yarışmada, 1 Aralık 2013 tarihinde açıklanacak sonuçların, www.tariminsan.com, www.tarim.gov.tr ve www.tarimtv.gov.tr internet adreslerinden de öğrenilebileceği belirtildi.