GİZEM GÖRÜR

Gelişmeleri takip edeceğini belirterek açıklamasına başlayan Sönmez, “Biz imar planları için beklemedeyiz. Nasıl bir yol izleyeceğimizi çok iyi bilmiyorum. Ama artık arsanın kesinleşmesi gerekiyor ve her şey yoluna girecek. Gerekirse belediye başkanımız ile beraber gerekli yerlere gideceğiz. Gelişmeleri beraber takip edeceğiz zaten. Ama şu an net bir bilgim yok. Bildiğim tek bir şey var, artık somut bir adım atılmalıdır.” şeklinde konuştu.

MUTLAKA TAKİPÇİSİ OLACAĞIM

Sönmez, Keşan’ın bu merkeze ihtiyacı olduğuna vurgu yaparak şunları söyledi: “Biz huzur evi ve rehabilitasyon merkezine kimsenin itiraz edeceğini düşünmüyoruz zaten. Ben yıllardan beri bu konuyu gündemde tutuyorum. Engelsiz yaşam merkezini ben zihinsel engelliler olarak söylüyorum. Ortopedik engelliler huzur evinde de kalabilir zaten. Ben mutlaka bu işin içinde ve takipçisi olacağım. Bu merkez, Keşan’ın öncelikleri arasındadır. Keşan’ın bu merkeze ihtiyacı var.”

BU İŞ İÇİN BİR OLUNMALIDIR

Emine Sönmez, hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm kurum ve kuruluşların, siyasi partilerin birlikte hareket ederek, rehabilitasyon merkezi için çalışması gerektiğini kaydederek, açıklamasını şöyle sonlandırdı: “Biz bu işin içinde olmak istiyoruz. Amacına uygun bir şekilde bu işin içinde olacağız ve projemizi tamamlayacağız. Huzur evi ve engelliler için rehabilitasyon merkezi, Keşan için büyük bir ihtiyaç ve bir Ankara çıkartması yapılacaktır. Bu siyasi bir durum değildir. Herkesin ortak bir amacıdır. Herkes engelliler için bir araya gelerek, siyasi fark gözetmeksizin çalışacaktır bundan hiçbir şüphem yok. Artık bu konunun bir somutluğa ulaştırılması gerekiyor. Keşan’daki tüm kurumlar, kuruluşlar, siyasi partiler bir olup, bu güzel işi tamamlamalıdır. Her zaman konunun takipçisiyim.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ