HABER MERKEZİ

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, çadırdaki ilk güne, Keşan TSO Meclis Başkanı Orkun Özkaya, Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı ve Keşan TSO yöneticileri ile Keşan Ticaret Borsası Meclis Başkanı Kemalettin Uslu ile Borsa yöneticileri tarafından gerçekleştirilen anlamlı ziyarete teşekkür etti.

Oda ve borsa yöneticilerinin çadıra ziyarete evlerinde kullanmadıkları ancak kullanılabilir durumdaki eşyaları da getirerek ihtiyaç sahiplerinin Ramazan Bayramı’nı daha huzurlu ve mutlu geçirmesine katkı sağlaması nedeniyle ihtiyaç sahipleri adına şükranlarını ileten Başkan Helvacıoğlu, “Çadırımızın ilk gününde büyük bir ilgi ile karşılaştık. Kurulan çadırımızdan yaklaşık 3 bin parça kıyafet ve ayakkabı alımı yapıldı. Vatandaşlarımızı da aynı oda ve borsalarımızın duyarlılığıyla Sosyal Hizmet Çadırımıza; kıyafet, ayakkabı ve oyuncak bağışına bekliyoruz, davet ediyoruz. Ancak tek isteğimiz ömrünü tamamlamış olan eşyalar değil kullanılabilir durumdaki eşyaları çadırımıza ulaştıralım. Biz de gelen eşyaları çadırda arife gününe kadar ihtiyaç sahiplerine ücretsiz olarak teslim edeceğiz. Çadırdaki faaliyetimiz 31 Mayıs 2019 Cuma akşamı iftara kadar devam edecek. Cumartesi günü halk pazar kurulması nedeniyle kapanacak.” dedi.

Keşan TSO Meclis Başkanı Orkun Özkaya da “Odamız bu sosyal etkinliğe duyarsız kalamazdı. Oda üyelerimizin ve bizlerin bağışlarını Sosyal Hizmet Çadırı’na verdiğimiz için mutluyuz, herkesin de bu duyarlılığa sahip olmasını istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Keşan Ticaret Borsası Meclis Başkanı Kemalettin Uslu ise belediyenin sosyal yardım amacıyla kurduğu çadır uygulamasını çok olumlu bulduklarını anlattı ve bu faaliyetin sürekli olarak yapılması için Borsa olarak her zaman destek vereceklerini söyledi.

Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı da “Ramazan Ayı, sevgi, saygı, paylaşma ve hoşgörü ayı. Bu ayda bu tür yardımların önemi daha da artıyor. Meclisimiz olarak evimizde artık kullanamadığımız eşyaları en iyi şekilde değerlendirileceğini bildiğimiz için buraya getirdik. Evimizdeki eşyaları dolaptan çıkarınca dolaplarımıza yeni eşyalar alacağız bu sayede ekonomiye de katkımız olacak.” dedi.

Ziyarette Belediye Meclis Üyesi Müslim Çekiç de yer aldı.