GİZEM GÖRÜR

10 YILDIR TRAKYA’DA YATIRIM YAPIYORUZ

Tamer Akaslan yapılan yatırımlardan keyif duyduğunu belirterek şunları söyledi: “Trakya’da özellikle Keşan’da kış aylarında havaya baktığımızda siyah bir bulut görüyoruz. 10 yıldır Trakya’da yatırım yapıyoruz. Bundan keyif duyuyoruz. Biz yatırımcılar yatırım yaptığımızda sonucunu görünce çok büyük bir haz duyuyoruz. Emeklerimizin karşılığını görünce gurur duyuyoruz. Keşan’da havanın temizlendiğini görmek bizi mutlu edecek. Doğalgazın gelmesi Keşan’ın üzerinden bu siyah bulutları kaldıracak. Bu hizmeti vatandaş en iyi şekilde kullanır umarım. Vatandaş kullanabilmeye başlayınca daha da mutlu olacağız. Zahmet olmadan rahmet olmuyor tabi ki.”

EDİRNE’NİN DİĞER İLÇELERİNE DE DOĞALGAZI GETİRECEĞİZ

Açıklamasına Edirne’nin diğer ilçelerine de yatırım yapılacağını belirterek devam eden Tamer Akaslan, “Bu yatırımın Keşan’ımıza, Trakya’mıza hayırlı olmasını diliyoruz. Biz kısa bir süre içinde Edirne’nin diğer ilçelerine de doğalgazı getireceğiz. Yatırımlarımıza devam edeceğiz. Tekirdağ’da yatırımlarımız olacak. Şarköy’de yatırımlarımız var. Şarköy’de yatırımlarımız olacak. Saray’da bu sene doğalgaz ateşini yakacağız. Kırklareli’de çalışmalarımızı yürütüyoruz.” dedi.

TRAKYA’YA 250 MİLYON DOLAR YATIRIM YAPTIK

Tamer Akaslan, açıklamasını şöyle sonlandırdı: “Biz 10 yıllık süre içerisinde Trakya’ya toplam 250 milyon dolar yatırım yaptık. Bunlar katlanarak devam edecek. Önümüzdeki 3 yıl içerisinde 100 milyon dolar yatırım yapacağız. Önümüzdeki yıllarda da Enez’e projeler yapacağız. Enez’in yoğun gereksinimleri var. 2017 yılında amacımız Enez’deki projeleri tamamlamak. 3-5 yıllık süre zarfında Trakya’da doğalgazın olmadığı ilçe kalmamış olacak.”