Keşan Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Taner Aykut, dün yaptığı açıklamada, 2014 EKPSS (Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı) kadrolarının açıklandığını hatırlatarak, tercih yapacak adaylara dikkat etmeleri gereken hususlar hakkında önemli uyarılarda bulundu.

MUTLAKA ÇIKTI ALIN

Aykut, Keşan’a da 3 engelli kadrosu verildiğini hatırlatarak, 2014 EKPSS’ye giren adayların, tercihlerini 27 Ağustos-5 Eylül 2014 tarihleri arasında yapması gerektiğini söyledi. Geçmiş zamanlarda tercih yapan engelli memur adaylarının önemli hatalar yaptığını ve bu nedenle tercih haklarının kaybolduğuna dikkat çeken Taner Aykut, “Tercih yapacak engelli memur adayları, tercih yaparken çok dikkat etmelidir. Tercih yapacakları kadrolarda aranan öğrenim durumu şartı gibi çeşitli şartlar yer almaktadır. Bu önemli noktalara dikkat edilmesi için adayların internet ortamındaki tercih kılavuzundan mutlaka çıktı almalarını öneriyoruz. Böylece kılavuzu iyi bir şekilde incelemeleri ve tercihlerini buna göre yapmaları yararlarına olacaktır.” dedi.

TERCİH YAPACAK ADAYLARIMIZA YARDIMCI OLUYORUZ

Tercih yapacak olan engelli adaylarına, tercihlerini internet ortamındaki sisteme giriş yapabilmeleri için yardımcı olacaklarının altını çizen Aykut, “Cuma günü (Yarın) bir dernek yöneticimiz ile birlikte tercih yapacak engelli vatandaşlarımıza yardımcı olacağız. Tercih yapacak adaylarımıza, Ziraat Bankası karşısında bulunan dernek binamızda yardımcı olacağız.” diye konuştu.