Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, makamında ziyaret etti. İkili daha sonra Edirne esnafını ziyaret etti.

34 NUMARA TEKİN’İN

Edirne’deki bir dizi etkinlik için Edirne’ye gelen CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı makamında ziyaret etti. Edirne’ye her gelişinde mutlu olduğunu kaydeden Tekin, “Demokrasi ve laikliğin kalesi Edirne’mizde olmak her zaman bana mutluluk veriyor” dedi.

Tekin’e, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirnespor Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Üner ve kulüp yöneticileri Edirnespor’un Edirne için öneminden bahsederek, forma hediye ettiler. Gürkan, “Sayın Gürsel Tekin’e Edirnespor’un bireysel bir takım değil, halkın takımı olduğunu aktardık. Yeni sezonda kente gönül vermiş tüm hemşehrilerimiz ile birlikte takımımızın hakettiği yere ulaşacağını ifade ettik. Günün anısına da kendisine 34 numaralı formamızı hediye ettik” dedi.

ESNAFI ZİYARET ETTİLER

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin ile birlikte Edirne esnafına hayırlı işler dilediler.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin ve CHP Edirne İl Teşkilatı ile birlikte Çilingirler, Balıkpazarı esnafı ile Ulus Pazarı esnafını ziyaret ederek esnafa hayırlı işler dilediler. Saraçlar Caddesi’nden Ulus Pazarı’na kadar tek tek tüm esnafı ziyaret eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve beraberindeki Tekin’e Edirne esnafı ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Tekin, Edirne’ye her gelişinde ülkenin aydınlık geleceği için daha da çok umutlandığını söyleyerek, “Edirne Belediye Başkanımız Recep Gürkan ve ekibinin hayata geçirdikleri projeleri yakından takip ediyoruz. Edirne Halkı’nın da memnuniyetini birebir görüyoruz” diye konuştu.

            Esnaf ziyaretleri esnasında, Edirnelileri kırmayan Gürkan ve Tekin, vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.