TEMA Vakfı Edirne Keşan İlçe Sorumlusu Fatih Kayhan ve TEMA yönetiminde bulunan Kadir Mutaf, Kaymakam Nuri Özder ve Belediye Başkanı Mehmet Özcan’a ziyarette bulundu.

Dün gerçekleşen ziyaretlerde ilk olarak Kaymakam Nuri Özder ile görüşen TEMA Vakfı Keşan gönüllü sorumlulularından çalışmaları hakkında bilgi alan Özder, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Daha sonra Belediye’ye geçen Vakıf temsilcileri Kayhan ve Mutaf, Özcan’la bir süre görüştü. Kayhan burada yaptığı açıklamada, “TEMA’nın en büyük gücü her zaman gönüllüleri olmuştur. Sahip olduğu doğal varlıkları ile Keşan’da sürdürülebilir yaşamı korumak üzere gönüllü ekibim ile birlikte var gücümüzle çalışacağız. Minik TEMA, Yavru TEMA, Ortaokul TEMA, Genç TEMA gruplarını oluşturarak, ilçemizdeki gönüllü sayımızı artırıp, ilçemize doğa ve çevre konusunda en üst düzeyde katkı sağlayacağız. Bunun için de her zaman daha çok gönüllüye ihtiyacımız var. Herkesi TEMA gönüllüsü olmaya ve destek vermeye çağırıyoruz.” dedi.

Mehmet Özcan da TEMA Vakfı’nın Keşan’da faaliyetlerine başlamasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu, Keşan Belediyesi’nin Vakfın çalışmalarına destek olacağını dile getirdi.