Keşan Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Hasan Temelli, dün yaptığı açıklamada, yarın yapılacak olan genel kurulda, 3. dönem için de başkanlığa aday olduğunu bir kez daha tekrarlayarak “yeniledim” dediği yönetim ve denetim listesini açıkladı.

ÜYELERİM LAYIK GÖRÜRSE BİR DÖNEM DAHA

7 Ocak 2005 tarihinde yapılan genel kurul toplantısından bu yana Keşan Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı olarak görev yaptığını ifade eden Temelli, “Yarın yapılacak olan olağan genel kurul toplantımızda başkanlığa üçüncü dönem için adayım. Üyelerimiz layık görürse yeni ekibimle bir dönem daha hizmet vermek istiyorum. Genel kurul toplantımızın hem üyelerimize hem de Keşan halkına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Temelli, listesini de şöyle açıkladı:

Yönetim Kurulu Asil: Ahmet Toz, E. Ecevit Nalbantoğlu, Kıymet Mandıra, İshak Aksu, Özcan Yaman, Ali Payam.

Denetim Kurulu Asil: Önder Kaymak, Birgül Tekgöz, Bahri Vatan.

KUDRET KALKAN DA

YÖNETİME ADAY

Keşan Berberler ve Kuaförler Odası’nın 2014 Yılı olağan genel kurul toplantısı yarın Köşk Düğün Salonu’nda yapılacak. Toplantı Saat 10.00’da başlayacak.

Yarınki toplantıda yeterli çoğunluğun sağlanamaması durumunda ikinci toplantı 4 Şubat Salı günü aynı yer ve saatte yapılacak.

Bilindiği gibi, Keşan Berberler ve Kuaförler Odası başkanlığına Kudret Kalkan da adaylığını açıklamıştı. İki listenin yarışacağı seçimde 167 üye oy kullanacak.