Keşan Belediyesi tarafından son olarak alınan 5 çöp kamyonundan 4’ü daha geldi. Toplam 12 adet çöp kamyonundan küçük olan 7’si geçen ay içerisinde hizmete girmişti.
Son gelen 4 araç için dün bir tören düzenlendi. Keşan Belediyesi’nin Çamlıkent semtindeki İtfaiye binasında gerçekleştirilen ve saat 14.30’da başlayan törene, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Keşan İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Kanışkan ve Belediye Meclisi üyeleri katıldı.
Özcan, törende yaptığı açıklamada, kendilerine teslim edilen 4 adet Ford Kargo kamyonun 10 Aralık 2012 Pazartesi gününden itibaren hizmet vereceğini belirterek “1 adet kamyonun ekipmanları ile birlikte maliyeti KDV dahil 158 bin 381 TL’dir. 5 kamyonun bize maliyeti ise toplam 791 bin 906 TL. Araçlardan sonuncusu 10 Aralık Pazartesi günü teslim edilecek. Böylece 12 yeni aracımızla Keşan Belediyesi olarak temizlik hizmetlerimizi kendi imkanlarımız ile yürüteceğiz. Ayrıca kiraladığımız araçlar içerisinde hizmet veren 1-2 aracı da geri göndereceğiz ve toplam 12 yeni aracımızla temizlik hizmetlerimizi yürütmeye devam edeceğiz. Araçlarımız belediyemize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.
Mehmet Özcan, daha sonra bir çöp kamyona binerek aracın direksiyona geçti. Özcan, kısa bir tur attıktan sonra tören sona erdi.