BÜLENT SAYLAM

Oyuncu Tezküser, Keşan’da çekilmesi planlanan korku filminin senaryosunun yazılmaya başladığını ve film ile ilgili hazırlıkların tamamlandıktan sonra 2018 Nisan veya Mayıs aylarında çekimlerin yapılacağını söyledi.

FİLM ÇAMLICA’DA ÇEKİLECEK

Film hakkında gazetemize bilgi veren Tezküser, uzun zamandır Keşan ve bölgesinde bir film çekilmediğini hatırlattı ve film hazırlıkları için yapımcı ve senarist ile Keşan’a geleceklerini söyledi. Tezküser, şunları kaydetti: “Öncelikle isteriz ki kendi bölgemizde de dizi ve filmler çekilsin. Buraya gelişimin bir sebebi de bu aslında. Bölgemizde yer bakmak adına sonra yapımcımızla, senaristimizle tekrar geleceğiz. Senarist Çağdaş Durmaz, korku ve psikolojik gerilim filmlerinde çok başarılıdır. Yapımcımız kendisinden böyle bir korku filmi çekmek istiyoruz, araştıralım bu yaz çekelim şeklinde konuşuldu. Çağdaş Bey benim arkadaşımdır. Çağdaş Bey konuyu araştırırken, Keşan'ın Çamlıca Köyü'nde yapılan korku şenlikleri diye bir şey dikkatini çektiğini söyledi. Filmin çekilme aşamasına çok olduğu için ismini söylemiyoruz. Korku şenlikleri oldukça ilgi görüyor aynı zamanda Çamlıca benim köyüm. Keşanlı olduğumu bildikleri için bana da danıştılar. Sizler yapımcı ve senaristsiniz ben oynarım dedim. Kendi bölgemde oynamak da ayrı bir gurur verir. Ben böyle bir projede rol almayı kabul ettim.”

KÖY MUHTARI İLE GÖRÜŞECEK

Kısa bir zaman önce senaryo ile ilgili çalışmanın başladığını söyleyen Tezküser, “Bugün 4. günü olmakla birlikte senaryo yazılmaya başlandı. Geçen sene sanırım bu şenlikler ile ilgili film yapılmaya çalışılmış ama ne sebepten dolayı bilmiyorum, başarılı olamamış. Tamamen tesadüf olarak senarist araştırıp bununla karşılaşmış. Film çekilecek ve bu bize denk geldi. Ben başrol mü oynarım, ikinci karakter mi oynarım bilmiyorum. Tekrar yapımcı ve senarist ile toplantı haline gireceğiz. Sonrasında köyde yer belirlemek için köy muhtarımız ile görüşeceğiz.” şeklinde konuştu.

KEŞAN İLE İLGİLİ HER ZAMAN ÜZERİME DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIM

Film ile ilgili verdiği bilgide sonra projeleri hakkında da konuşan Tezküser şunları dile getirdi: “Ben 5 yıldır 80'ler dizisinde oynuyordum. Filmimiz nisan, mayıs gibi çekilecek. Benim başka projelerim de var. Çocuklar duymasın dizisine başlayabilirim. FOX TV'de olan 'İlk Buluşma' şeklinde şaka programı var onun kadrosundayım. Bunların haricinde iki tane reklam kampanyam var. Bir tane daha sinema filmim var ama bu projeden önce çekeriz diye düşünüyorum. Keşan için güzel olur, reklam olur, Çamlıca'daki şenliklerin yıllardır yapılması ve yerel kalmaması film arenasında ismi olması güzel olur. Kurbağalar filmi, 1986 yılında çekilmişti. 1986 yılından beri Keşan'da bir film çekilmiyor. Hülya Koçyiğit, Metin Çekmez yer aldı. İpsala Kumdere'de çekilmiş bir film var, onun da adı gölet. Böyle bir proje güzel olacak, gönül isterdi ki uzun soluklu bir dizi çekilsin Keşan'da. Eskiden çok tanınmıyordu ancak şimdi Keşan dediğimizde herkes biliyor. Reklam açısından yapılacak olan her etkinlik iyidir. Ben kendi üzerime düşeni her zaman yaptım. 80'ler dizisinde oynarken, Trakya'dan bahsederken özellikle Keşan diye bahsettim. Keşan ile ilgili her zaman üzerime düşeni yapmaya hazırım. Bunu da başarırsak, Keşan'ımızın Türkiye'de adı biraz daha duyulmuş olacak.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ